Brunswijk presenteert Touw Ngie Tjouw zaterdag
02 Mar 2015, 00:00
foto
Gordon Touw Ngie Tjouw aanvaardt het lidmaatschap van ABOP. Links partijvoorzitter Ronnie Brunswijk. In het midden, ondervoorzitter Marinus Cambiel.


Gordon Touw Ngie Tjouw, voormalige voorzitter van de jongeren van de Nationale Partij Suriname (NPS), wordt door ABOP zaterdag 7 maart gepresenteerd aan de partijaanhang. Dit zal gebeuren in Moengo, wanneer partijleider Ronnie Brunswijk, zijn verjaardag viert.

De onderhandelingen met Touw Ngie Tjouw om toe te treden tot de ABOP hebben twee maanden geduurd. Starnieuws verneemt dat zaterdag in hotel North Resort overeenstemming is bereikt. Het bestuur van ABOP onder leiding van Brunswijk heeft de gesprekken gevoerd. Touw Ngie Tjouw heeft het lidmaatschap van de gele partij intussen aangevraagd en gekregen. Een week daarvoor heeft hij bedankt als lid van de NPS.

Touw Ngie Tjouw verliet de NPS omdat hij onder andere het niet eens was met de samenwerking die de partij is aangegaan met Pertjajah Luhur. Volgens hem kon dat niet verkocht worden aan de achterban. Deze partij zou de NPS veel schade hebben toegebracht, nadat de samenwerking binnen het Nieuw Front was verbroken.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April