Ontevreden NPS'ers bepalen koers Kensenhuis vanavond
28 Feb 2015, 06:00
foto


De ontevreden voorzitters van de onderafdelingen van de NPS in Para zullen vanavond bepalen welke koers ze opgaan. Zij vinden dat assembleelid Patrick Kensenhuis vernederd is door de partijleiding. "Wij houden de bijeenkomst omdat Para moet aangeven wat er verder zal gebeuren. De beslissing wordt vanavond genomen over hoe verder", deelt Purcy Stijfmeyer, voorzitter van onderafdeling Para noord aan Starnieuws mee.

Kensenhuis zegt dat hij is uitgenodigd om zijn zegje te doen op de vergadering in het Multi Functioneel Centrum. "Ik heb de bijeenkomst niet georganiseerd. Ik ben ook gast", zegt het assembleelid. Hij heeft verder geen contact gehad met de partijleiding, nadat hij met voorzitter Gregory Rusland een telefonisch gesprek had. Kensenhuis heeft te kennen gegeven dat hij geen belangstelling meer heeft om door de NPS gekandideerd te worden.

Bertus Plet, ondervoorzitter van onderafdeling La Prosperité, deelt aan Starnieuws mee dat aan het volk van Para uitgelegd zal worden wat er aan de hand is. Alle vijf voorzitters zullen een speech houden. De mensen van het district zijn uitgenodigd, want het gaat om de toekomst van Para. Aangetoond zal worden dat er veel mensen achter hen en Kensenhuis staan. "Het gaat niet om een NDP-vergadering maar een bijeenkomst georganiseerd door ontevreden NPS'ers", verduidelijkt Plet.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March