Misiekaba bedankt God voor keuze van Bouterse
24 Feb 2015, 21:40
foto
Andre Misiekaba: Het hele land is paars. (Foto: René Gompers)


NDP-topper, assembleelid André Misiekaba, zei zojuist op de massameeting van de paarse partij dat God (video) president Desi Bouterse heeft uitgekozen. 35 jaar geleden was Bouterse 34 jaar oud. God heeft hem uitgekozen om het land te leiden en verandering te brengen. Misiekaba bedankte Bouterse voor alles wat hij heeft gedaan. Hij bedankte God voor de keuze van Bouterse.

Misiekaba merkte op dat hij geen andere vlaggen ziet dan paars. Er zijn geen oranje vlaggen te zien. Geen groene en ook geen rood-witte. "Het hele land is paars. Oost, west, noord, zuid, NDP is de best", zei Misiekaba tegen de enthousiaste en goed opgekomen menigte aan de Waterkant.

De boodschap van Bouterse is om van Suriname te houden, stelde Misiekaba. Hij verspreidt de boodschap van liefde, ongeacht de etniciteit. Hij heeft alles gedaan voor het land, vindt de politicus. Hij is beledigd, verraden, mensen hebben hem uitgescholden, hij heeft zijn gezin verwaarloosd voor het land. "Gado, papa Jehova, gran tangi fu yu", zei Misiekaba. Hij heeft ervoor gezorgd dat de juiste leider er is in het land. Het is volgens hem nu de tijd van Bouterse om te schitteren. De boodschap van de revolutie heeft hem ook gegrepen en ook hij is op de weg van 'soso lobi'. "Schouder aan schouder, zij aan zij", wordt er gewerkt. "Wij gaan voor nog vijf".
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April