DOE ook in Commewijne voor verkiezingen
24 Feb 2015, 16:00
foto
Het DOE-bestuur voor de afdeling Commewijne. (Foto: DOE)


De politieke partij DOE zal in Commewijne ook meedoen aan de verkiezingen Zij heeft daartoe een bestuur en een mediacommissie geïnstalleerd voor de afdeling Commewijne.

Zojindra Arjune is de coördinator van DOE Commewijne en lid van het hoofdbestuur. Volgens hem is er voldoende interesse voor deze partij bij de gemeenschap van Commewijne. “Velen zien de partij als het alternatief.”

In het district is het veldwerk begonnen en zal worden opgevoerd naar de verkiezingen toe. Arjune zegt dat de partij haar aanwezigheid in het district op een constructieve manier toont en dat zij haar beschikbare middelen niet zal verspillen aan bijvoorbeeld een onnodige vlaggenoorlog.

DOE houdt een pro-Suriname lijn aan wat betekent dat zij consequent ondersteuning geeft aan acties en initiatieven die inhoudelijk opbouwend zijn en de natie ten goede komen, ongeacht vanuit welke hoek of persoon die afkomstig zijn, zegt de partij in een persbericht. “Er is een belangrijke rol weggelegd voor DOE in het tegengaan van de toenemende polarisatie in de politieke cultuur, die funeste gevolgen heeft voor de ontwikkeling van ons land.”
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April