Verdachten veroorzaken aanrijding
23 Feb 2015, 18:40
foto
Een van de verdachten wordt met de ambulance afgevoerd. Beeld: George Cheng Jr. www.Bombelman.com


Twee verdachten hebben vanochtend een aanrijding veroorzaakt, nadat ze de politie van zich afgeschud hadden tijdens een achtervolging. Zij zijn aangehouden op de hoek Jagernath Lachmonstraat en de Albertlaan. Om kwart voor vier kreeg de politie van bureau Uitvlugt een melding binnen van een woning inbraak aan de Hendrikstraat. De benadeelde gaf te kennen dat er drie autobatterijen zijn gestolen.

Terwijl de politie nog op de inbraaklocatie was, stopte een personenauto in de buurt. Twee mannen waren bezig spullen in de auto te laden. De benadeelde gaf de politie door dat hij dat voertuig in de directe omgeving van zijn woning geparkeerd had zien staan na de ontdekking van de inbraak. Toen de mannen opmerkten dat de politie aandacht voor hun had, namen zij plaats in hun auto en reden hard weg.

De politie zette gelijk de achtervolging in. Het gelukte de verdachten om de politie van zich af te schudden. Kort daarna veroorzaakten ze een aanrijding met een andere auto. Een verdachte raakte bekneld in de vluchtauto. De brandweer moest eraan te pas komen om hem uit de auto te krijgen, meldt de politie Public Relations.

Twee van de gestolen batterijen zijn teruggevonden op de plaats van de aanrijding. De 34-jarige inbraakverdachte Robert N. is na behandeling in het ziekenhuis in verzekering gesteld. Zijn 41-jarige comparant Radjkoemar M. is onder politie bewaking, in het ziekenhuis opgenomen.
Advertenties