Politie stopt car audio battle Pertjajah TV
01 Feb 2015, 02:00
foto
De car battle van Pertjajah TV is stopgezet door de politie die een onderzoek verricht naar gestolen batterijen.


De politie heeft de car audio battle van Pertjajah televisie in de nacht stopgezet. Een deel van de deelnemers aan de wedstrijd bleek gestolen batterijen te gebruiken. Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur, bevestigt tegenover Starnieuws dat de politie een onderzoek instelt. De andere activiteiten gaan wel door.

Veel publiek was afgekomen op de car audio battle. De mensen reageerden teleurgesteld toen bleek dat de show afgebroken moest worden. Somohardjo benadrukt dat de organisatie niet kon weten dat deelnemers met gestolen onderdelen erbij waren. "Wij vinden het jammer dat mensen zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal. Maar de politie doet gewoon haar werk", benadrukt de politicus.

De politie heeft enkele batterijen in beslag genomen. Het gaat onder andere om diefstal van batterijen bij de masten van telecomproviders. "Pertjajah TV heeft vergunning en alles ging ordelijk aan toe. Het publiek was aan het genieten toen de politie aankwam en meedeelde dat mensen met gestolen batterijen meededen. Wij betreuren het dat deelnemers zich schuldig gemaakt hebben aan diefstal. Maar dit is buiten de schuld van de organisatie om. Wij begrijpen de teleurstelling van het publiek", stelt Somohardjo.
Advertenties