ABOP belooft oplossing grondenrechtenvraagstuk
01 Feb 2015, 08:00
foto
ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk spreekt de vergadering toe in Para. (Foto: Raoul Lith)


ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk beloofde op een wijkvergadering in Para zaterdagavond dat het grondenrechtenvraagstuk opgelost zal worden, na 25 mei. Hij vroeg de mensen om op ABOP te stemmen, waardoor er meer kan worden gedaan. Brunswijk merkte op dat heel wat Inheemsen in het district wonen en allang uitkijken naar het oplossen van dit vraagstuk. Dit is volgens hem belangrijk voor de ontwikkeling van Para. "Bravo o los eng op".

Brunswijk benadrukte dat ABOP zich inzet voor mensen die het niet breed hebben. Hij merkte ook dat als zijn partij weer regeermacht verwerft, huizenbouw ook een belangrijk speerpunt zal zijn. Het gaat om bouwen van huizen 'gi poti sma'. Ook studentenflats zullen volgens hem opgezet worden in Para. De gele partij heeft volgens Brunswijk genoeg deskundigen om de problemen op te lossen.

Op de vergadering werd door Brunswijk herhaalde malen benadrukt dat hij gaat voor presidentschap. "Bravo president, Bigi Bravo president". Hij merkte op dat ABOP keihard heeft gewerkt en twee termijnen in de regering zit. De partij verzekert weer deel uit te zullen maken van de regering met meer zetels, zodat er meer gedaan kan worden voor de samenleving. Brunswijk was duidelijk ingenomen met de opkomst op de vergadering. "Wij brengen geen mensen met bussen naar vergaderingen". Brunswijk zei dat tachtig procent van de aanwezigen van Para is.

Raoul Lith
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April