NDP'ers teleurgesteld over afwezigheid Bouterse
30 Jan 2015, 22:42
foto
Teleurgesteld NDP'ers op de wijkvergadering te Land van Dijk. (Foto: René Gompers)


NDP'ers waren heel erg teleurgesteld toen rond 22.00 uur bleek dat hun voorzitter, president Desi Bouterse, niet aanwezig zou zijn op de wijkvergadering te Land van Dijk.
De teleurstelling (video) was enorm. Bouterse stuurde zijn echtgenote Ingrid Bouterse-Waldring als troost naar de bijeenkomst. Het publiek was niet te troosten.


Rabin Parmessar (minister van Openbare Werken) was aan het woord toen het duidelijk werd dat Bouterse niet van de partij zou zijn. Hij kon het publiek niet rustig krijgen en vroeg de first lady om naar voren te komen om de mensen te groeten. "Brada nanga sa sorry, mijn man kan er niet zijn. Hij laat zich verontschuldigen. Ik hoop dat u ook een beetje blij bent met mij".

Parmessar en ondervoorzitter Ramon Abrahams erkenden dat het niet mogelijk is om Bouterse te vervangen. Abrahams merkte op dat er geen enkele andere partij is die kan vergaderen als hun voorzitter er niet is. De NDP houdt in diverse districten vergaderingen zonder Bouterse en ze zijn succesvol. Terwijl andere sprekers het hadden over andere verplichtingen van de NDP-voorzitter als president, zei Abrahams dat hij samen met Bouterse een heel drukke periode heeft gehad in het binnenland. "Wij hebben in hangmatten geslapen, op veldbedden het was heel druk", legde Abrahams uit. Hij merkte op dat de president 69 is en ook een dagje ouder wordt. Hij heeft wat rust nodig. Het is Abrahams uiteindelijk gelukt om het publiek weer enthousiast te krijgen. De NDP zal heel hard werken opdat Bouterse weer president wordt van het land.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April