Bouva: Ongekend veel geïnvesteerd in jongeren
30 Jan 2015, 21:50
foto
Melvin Bouva op de wijkvergadering van de NDP te Land van Dijk. (Foto: René Gompers)


Assembleelid Melvin Bouva van de Nationale Democratische Partij (NDP) vindt dat deze regering in de afgelopen vier jaar enorm geïnvesteerd heeft in jongeren. Volgens hem is dit ongekend in de historie. Hij riep de jongeren op de wijkvergadering te Land van Dijk vanavond op om deze kaart niet te verspelen.

Bouva somde diverse voorbeelden op van wat de regering gedaan heeft voor de jongeren. Kinderbijslag is omhoog gegaan, kinderen van 0 tot 16 jaar hebben gratis gezondheidszorg. De naschoolse opvang is in het leven geroepen. In onderwijs is er geïnvesteerd. Studiefinanciering is verruimd. Sport- en recreatiemogelijkheden zijn vergroot. De sporthal van Tammenga wordt gerenoveerd. Eerder op de avond wees de ondervoorzitter van de Jongeren van de NDP en lid van managementteam, Faizel Abdoelghafoer dat in diverse buurten minisportvelden zijn opgezet.

Ook bij de situatie van Wi Kontren stond Bouva stil. Hij merkte op dat wanneer de NDP terugkomt, dit sportcentrum weer in de boezem van de Staat moet komen. Bouva hield de jongeren voor dat NDP de beste keus is. Deze partij is volgens hem de enige echte nationale partij, waar diverse etnische groepen, religieuze en culturele groepen vertegenwoordigd zijn. De partij heeft visie en daadkracht. "Geen enkele combinatie is in staat om de NDP te breken", stelde Bouva.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March