Santokhi: Eenheid in Commewijne hersteld
31 Jan 2015, 06:00
foto


De eenheid in VHP-Commewijne is hersteld. Partijleider Chan Santokhi antwoordt op een vraag van Starnieuws dat er een goed gesprek is geweest met de structuren van Commewijne. Er was ontevredenheid over het feit dat de lijst in dit district wordt getrokken door KTPI. Hoofdbestuurslid tevens assembleelid Sheilendra Girjasing had besloten uit protest niet naar de proclamatie te gaan van V7. Hij maakte zijn ongenoegen publiekelijk kenbaar. Dit viel niet in goede aarde bij de VHP-leiding.

Santokhi zegt dat uitgelegd is hoe de positieverdeling plaatsgevonden heeft binnen V7. Pertjajah Luhur (PL) had in Commewijne plek nummer 1 en 4. De kandidaat van de VHP komt op nummer 2 en NPS op nummer 3. Coördinatoren van de VHP in het district zeiden dat de sterkste partij, net als in andere districten de lijst moest trekken. In dit geval is het de PL. Deze partij besloot de eerste plek te geven aan KTPI.

"De VHP gaat hard werken voor de zetel in Commewijne. De eenheid is volledig hersteld. Samen met de andere partijen van de combinatie V7 zullen wij landelijk én in Commewijne winnen", meent Santokhi.
Advertenties