Waardering voor positieve leerkrachten
31 Jan 2015, 08:00
foto


Het project ‘Leerkracht in het zonnetje’ van Coachingsbureau Vindlicht en het opvoedtijdschrift KidzTori wil leerkrachten die kindvriendelijk werken en bijdragen aan de positieve ontwikkeling van het Surinaamse kind, waarderen. Het project wordt van 1 februari tot eind maart 2015 uitgevoerd. Leerkrachten kunnen genomineerd worden, waarna ze op de KidzTori Facebook pagina geplaatst worden en ‘likes’ kunnen verzamelen.

Een commissie met vertegenwoordigers van beide organisaties, het Minov en EBGS Onderwijs zal het geheel monitoren. Het streven is om zoveel mogelijk genomineerde leerkrachten een cadeau aan te bieden. Leerkrachten die op een bijzondere manier eruit springen komen in aanmerking voor speciale cadeaus.

Iedereen die een leerkracht kent die kinderen positief benadert en ze het beste uit zichzelf naar boven laat halen, kan hem of haar nomineren en/of een cadeau aanbieden. Het streven is om zoveel mogelijk leerkrachten die genomineerd zijn een cadeau aan te bieden. Hier kan iedereen bij helpen: bedrijven, ondernemers en particulieren. Enkele cadeausuggesties zijn een gratis knipbeurt, een speciaal lied, een zelfgebakken taart of een gezellige middag op een bowlingbaan voor de leerkracht en zijn/haar klas.

Leraren kunnen gedurende de gehele maand februari 2015 worden voorgedragen, waarna er in de eerste twee weken van maart 2015 door het publiek gestemd kan worden. Eind maart 2015 wordt het geheel feestelijk afgesloten.
Advertenties