Combé Markt verlaagt prijzen levensmiddelen
30 Jan 2015, 06:00
foto


Combé Markt heeft besloten om prijzen van levensmiddelen tussen 2 tot 10 procent te verlagen. Directielid Radjen Ramsoedit deelt Starnieuws mee dat dit besluit is genomen omdat de euro is gekelderd en de brandstofprijzen gedaald zijn.

Combé Markt is donderdag begonnen met het aanpassen van de prijzen. Ramsoedit zegt dat de consument een kijkje kan nemen en de prijzen met andere winkels mag vergelijken. Mensen die regelmatig inkopen doen in deze handelszaak kennen de prijzen en zullen het verschil merken.

"Wij willen dat de goederen betaalbaar moeten blijven voor de consument. Die moet ook profiteren van internationale ontwikkelingen", stelt het directielid. Door het kelderen van de euro worden levensmiddelen die uit Europa geïmporteerd worden, ook goedkoper.

In De Nationale Assemblee had Melvin Bouva (Mega Combinatie/NDP) gepleit voor verlaging van prijzen van levensmiddelen. Hij merkte op dat als de olieprijs omhoog gaat, de prijzen van de goederen ook stijgen. Bij daling van de prijs op de internationale markt, moet ook in de winkels te merken zijn dat goederen goedkoper worden. Bouva vroeg aan de regering om met importeurs om de tafel te zitten.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April