Wangsabesari opgenomen in het ziekenhuis
28 Jan 2015, 01:00
foto
Assembleelid Oesman Wangsabesari, voorzitter NSK.


Assembleelid Oesman Wangsabesari, voorzitter van Nieuwe Stijl KTPI (NSK), is opgenomen in het ziekenhuis. Eerste ondervoorzitter van de partij, Ismanto Adna (minister van Sport- en Jeugdzaken), zegt aan Starnieuws dat het nog niet duidelijk is of hij meteen geopereerd zal worden. Hij moest al geruime tijd worden behandeld.

Het is nog niet duidelijk hoelang Wangsabesari uit de roulatie zal zijn. Deze week zijn er geen assembleevergaderingen gepland. Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons had de vorige week aangekondigd dat de komende week mogelijk vier dagen vergaderd zal worden.

Intussen heeft Noreen Cheung bedankt als lid van de Nationale Democratische Partij en Charles Pahlad heeft tegen voorstellen van de coalitie gestemd. Er ligt een brief bij Simons om de begroting te behandelen, te beginnen met de algemene politieke beschouwingen. Deze vergadering is aangevraagd door 26 leden, maar de handtekening van Cheung ontbreekt. Simons zei eerder aan Starnieuws dat het een onwaarheid blijft dat 26 leden de vergadering hebben aangevraagd. Het assembleelid staat wel achter de brief.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March