VHP ontstemd over 'ondoordacht optreden' Girjasing
23 Jan 2015, 20:00
foto


De VHP roept haar vertegenwoordiger in het district Commewijne, Sheilendra Girjasing, op zich te bezinnen over wat hij met zijn ondoordacht optreden teweeg heeft gebracht. In een verklaring dringt de VHP-leiding er bij hem op aan in het vervolg ratio en gezond verstand te laten prevaleren bij het bedenken van nieuwe strategieën.

De VHP betreurt het via diverse persmedia kennis te moeten nemen van het eigendunkelijke optreden van Girjasing, over zijn vermeende ontevredenheid over de positionering van de samenwerkende partijen in Commewijne bij de komende algemene verkiezingen. De VHP wenst te benadrukken dat, zoals in regels vastgesteld, partijaangelegenheden van welke aard dan ook uitsluitend binnen de daarvoor bestemde organen aan de orde dienen te komen, teneinde langs de weg van overleg en dialoog tot een oplossing te worden gebracht.

Het doelbewust voorbijgaan aan deze fundamentele partijregels en het opzettelijk dwarsbomen van partijactiviteiten, zoals aangekondigd, geeft dan ook reden tot ernstige twijfel over de verbondenheid en loyaliteit van het lid aan de VHP. De partijleiding gaat in eerste instantie ervan uit dat zinloze emoties en een gedeeltelijk onvermogen tot ruimdenkendheid mogelijk reden kunnen zijn geweest voor de hoogst 'onfleurige opstelling' van Girjasing.
Advertenties