Politie arresteert crimineel en neemt voertuig in beslag
26 Dec 2014, 12:00
foto


De politie van Leiding 9 A heeft vannacht in een snelle actie een man gearresteerd op Leiding 11. Een voertuig zonder kenteken aan de voorkant, waarin twee criminelen zaten, is in beslag genomen. De auto is weggesleept naar het politiebureau.

Iets na half twee in de nacht merkte een buurtbewoner op dat er een auto, die in volle vaart kwam aangereden, langs de weg werd geparkeerd. Twee mannen stapten uit het voertuig en renden het erf op. Een van de mannen ging hierna een privéweg op. Hij had een tas bij zich. De buurtbewoners alarmeerden elkaar en ook de politie.

Het is de politie gelukt om een van de Engelssprekende mannen aan te houden en over te brengen naar het politiebureau. Eerder op de avond kreeg de politie melding van een vreemd voertuig dat gesignaleerd was op Leiding 11 A. De inzittenden hebben de politie van zich kunnen afschudden, door over de drempels te 'vliegen'. Hetzelfde voertuig werd later opgemerkt door een buurtbewoner, waardoor de politie in een korte tijd ter plekke was. Het onderzoek is nog gaande.
Advertenties