Dc Samsoedien blikt tevreden terug
26 Dec 2014, 00:00
foto
Districtscommissaris Roline Samsoedien


Districtscommissaris (dc) van Wanica, Roline Samsoedien, zegt aan Starnieuws dat zij tevreden is over wat zij allemaal in acht maanden heeft bereikt in het district. Haar hoogtepunt is de viering van srefidensi geweest. Deze noemt de dc succesvol, zonder enige calamiteiten. Dieptepunten kent de dc niet.

Grote uitdagingen voor Samsoedien waren de infrastructurele werken. Door de grote regenval liepen de veestapel en de landbouwgronden onder water. Boeren hebben hierdoor grote verliezen geleden. De dc is blij dat de natte en de droge infrastructuur aangepakt zijn. Nu gaat het om onderhoud van deze werken, deelt Samsoedien mee.

De oplevering van de markt te Lelydorp is ook een hoogtepunt voor de dc, want na 70 jaren heeft deze een facelift gehad. Zaken die Samsoedien nog wil realiseren zijn: Het districtscommissariaat van Wanica wil zij verder inrichten, de diensten wil zij verzelfstandigen en midden januari zal een andere dependance in gebruik worden genomen. “Het betsuurskantoor te Lelydorp is bijna in elkaar gezakt en dat gebouw willen wij een beurt geven. Verder is het kort tijd en de verkiezingen staan voor de deur. Ik heb mijn handen vol van werk en het ligt in de bedoeling om de bewoners te mobiliseren bewust hun stem uit te brengen. Elke persoon die niet naar de stembus gaat, is een verloren stem. Wij streven ernaar dat Surinamers zoveel mogelijk naar de stembus gaan”, benadrukt Samsoedien.

Wanita Ramnath
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April