Samsoedien en Abdoel onthullen verkiezingsbord Wanica
23 Dec 2014, 17:00
foto
Het verkiezingsbord bij het commissariaat Wanica.


Bij het districtscommissariaat van Wanica is vandaag het bord voor de landelijke verkiezingen op 25 mei 2015, onthuld. Deze handeling werd verricht door dc Roline Samsoedien en assembleelid Amzad Abdoel (Mega Combinatie/NDP). Samsoedien heeft meteen gebruikgemaakt van de gelegenheid om het jaar feestelijk af te sluiten.

Ressortcommandant van politie, Hematkoemar Sardjoe, merkte op dat het prettig is om met Samsoedien samen te werken. “U bent tij en ontij bereikbaar en samen hebben wij tal van problemen opgelost. Verder bent u flexibel en integer en wij werken goed samen. Veel projecten zijn succesvol gerealiseerd”, deelde Sardjoe mee.

Abdoel somde diverse projecten op die gerealiseerd zijn in het district. Hij sprak over een productief jaar en merkte op dat Wanica de tweede dichtbegroeide district van het land is en daarmee de tweede stad van Suriname. Hij benadrukte dat de dienstverlening vanuit het commissariaat verbeterd is en dat Samsoedien iedereen betrekt bij de uitvoering van projecten.

Samsoedien is trots op de succesvolle viering van srefidensi op Lelydorp. Dat ziet de dc als haar grootste project dat vlekkeloos verlopen is. Verder benadrukte zij dat de natte en droge infrastructuur aangepakt is en dat mensen verantwoordelijker om moeten gaan om het milieu schoon en gezond te houden. Die bewustwording moet nog opgang komen, meent de dc.

Wanita Ramnath
Advertenties