Seniorenburgers vieren kerst in partijcentrum VHP
22 Dec 2014, 22:30
foto
De seniorenburgers luisteren naar de kerstboodschappen. (Foto: VHP-mediacommissie)


Ruim 700 seniorenburgers uit negen tehuizen hebben zondag deelgenomen aan een kerstbijeenkomst, georganiseerd door de Vooruitstrevende Hervormings-Partij (VHP). De partij wilde op deze manier degenen die jarenlang hun krachten hebben gegeven aan Suriname een fijne dag bezorgen. Na het openingsgebed door pastor Harold Pultoo, volgde een zangdienst begeleid door Vervuurt Combo.

Pastor Jozua Waakzaam ging voor in de dienst en gaf aan dat het volk in duisternis wandelde totdat Jezus in het hart van de mensen ging leven. Pultoo, voorzitter commissie kerstviering, deelde mee dat de VHP vanaf 2011 bezig is geweest zich om te vormen tot een nationale partij.

De voorzitter van de VHP, Chan Santokhi, stelde in zijn kerstboodschap dat kerstfeest aangegrepen moet worden om elkaar aan te moedigen te blijven volharden in de goede wandel. “Kerstfeest staat in het teken van de geboorte van Jezus Christus. Met de geboorte van Jezus gaat een ieder rond kerst in gebed, ongeacht geloof, want iedereen wil in contact zijn met de schepper. De VHP onderschrijft de waarden welke door de christen broeders en zusters worden beleden. Waarden als waarheid, gerechtigheid, rechtvaardigheid en naastenliefde staan hoog in het vaandel van de partij.

Na de kerstboodschappen werden de benen losgegooid op muziek van Vervuurt Combo.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April