NDP-structuren Wageningen vieren Bigisma dey
21 Dec 2014, 04:00
foto
Rashied Doekhie aan het dansen met de seniorenburgers is Wageningen.


De structuren van de NDP Wageningen hebben zaterdag voor de seniorenburgers van Wageningen een leuke dag georganiseerd. Ruim 600 seniorenburgers hebben gehoor gegeven aan de oproep. Zij hebben genoten van de dag met de toppers van de 'paarse partij' in het district.

De structuren vinden dat de ouderen niet als afgedankt beschouwd mogen worden. Zij hebben jaren hun krachten gegeven aan de opbouw van hun district en nu is het tijd dat om iets terug te doen. De activiteiten zijn om tien uur ‘s morgens gestart en zijn omstreeks vier uur 's middag afgesloten. De seniorenburgers vonden het een heel geslaagde en gezellige dag. Zij kregen ook een pakket mee naar huis.

De politieke leider van de NDP in Nickerie, Rashied Doedkhie, zei dat de partij gemeend heeft om in elk ressort de seniorenburgers een onvergetelijke dag te bezorgen. Volgend jaar komen de andere ressorten aan de beurt. Doekhie is tevreden met de opkomst en de organisatie. Later op de avond hield de NDP een pop-jawa songfestival in het partijcentrum aan de Landingstraat.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March