Sylvia Kajoeramari van PL overgestapt naar ABOP
21 Dec 2014, 02:00
foto
Sylvia Kajoeramari is toegetreden tot de ABOP.


Sylvia Kajoeramari die assembleelid was van Pertjajah Luhur (PL) van 2005 tot 2010, is nu toegetreden tot de ABOP. Partijvoorzitter Ronnie Brunswijk heeft vrijdagavond in haar geboortedorp Galibi de mededeling gedaan. Zij werd voorgesteld als lid van de 'gele partij'.

In haar eerste toespraak op het podium van ABOP, riep Kajoeramari de dorpelingen op vooral voorzitter Brunswijk te ondersteunen. Hij heeft getoond een sterke leider te zijn, zei het ex-assembleelid. Zij merkte op dat de ontwikkeling van de dorpen verder ter hand moet worden genomen.

Congresvoorzitter van de ABOP, assembleelid Marinus Bee, deelt Starnieuws mee dat zij zondag voorgesteld zal worden in Albina. De partij houdt dan een kerstdiner. Bee merkt op dat ABOP geruime tijd actief is met het opzetten van kernen in de inheemse gebieden in Marowijne. Bee merkt op dat eerder de lijsttrekker van Pertjajah Luhur in Marowijne, Don TosendjojoTo (minister van Handel en Industrie) is toegetreden tot de ABOP. Ook David Koyna, die lijsttrekker van de NPS in dit district was, is toegetreden tot de ABOP. "Met Sylvia Kajoeramari erbij, maken belangrijke personen uit het district deel uit van de partij", constateert Bee.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April