SML ontvangt vijf nieuwe tractoren
18 Dec 2014, 12:00
foto
Jurmen van Ommeren van de SML bij een van de tractoren.


Jurmen van Ommeren, voorzitter tevens waarnemend directeur van de Stichting Machinale Landbouw (SML) heeft woensdag vijf nieuwe tractoren in ontvangst mogen nemen van districtscommissaris (dc) Wedprekash Joeloemsingh. Enkele ogenblikken daarvoor had de coördinator van LVV Regio West, Guido van der Kooye, deze tractoren namens het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij overgedragen aan de dc, die op zijn beurt deze overdroeg aan SML.

Volgens van Ommeren kunnen de boeren bij SML aankloppen om hun areaal tegen concurrerende prijzen te laten bewerken. Het kan vanaf droog bewerking tot zaaiklaar maken van hun areaal. Van Ommeren geeft aan dat nu zijn machinepark is uitgebreid naar veertien tractoren en een aantal graafmachines, die ingezet zullen worden om de loos- en irrigatieleidingen voor de boeren op te schonen.

Ook de boeren van Coronie roept Van Ommeren op om met de SML in contact te treden. Zij zullen zeker ook profijt hebben van de machines. De drogers van SML zullen begin maart opgestart worden. Joeloemsingh merkte op dat de boeren kunnen genieten van deze aanbieding om hun productiekosten te droppen. Hij wees er op dat LVV hard bezig is de boeren te stimuleren om meer te produceren.

Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April