Start landelijke verkiezingsbordenproject te Commewijne
17 Dec 2014, 01:00
foto
Districtscommissaris Remy Pollack en de voorzitter van de commissie Voorlichting Verkiezingen, Sabitrie Gangapersad, onthullen het eerste verkiezingsbord.


Landelijk zullen op strategische plekken verkiezingsborden met verkiezingslogo en slogan worden geplaatst. In eerste instantie worden deze borden geplaatst bij de districtscommissariaten, later volgen de andere locaties. Het startsein voor het plaatsen van deze borden is gegeven te Nieuw-Amsterdam bij het districtscommissariaat Commewijne. De onthulling werd gedaan door districtscommissaris (dc) Remy Pollack, samen met de voorzitter van de commissie Voorlichting Verkiezingen, Sabitrie Gangapersad.

Pollack is blij met de start van dit project in zijn district. “Het verkiezingsbord moet de burger herinneren aan haar plicht om te stemmen.” Pollack is ervan overtuigd dat landelijk de verkiezingen goed zullen verlopen, in het bijzonder in Commewijne. Vandaag zijn de borden bij, onder meer, de commissariaten Saramacca, Nickerie, Coronie en Wanica geplaatst. Deze borden zullen op een nader te bepalen tijdstip worden onthuld.

Vicevoorzitter van de districtsraad Commewijne, Mohan Chirmoti, zegt dat het bord moet helpen bij de bewustzijnsvorming over de verkiezingen. “Het zijn de burgers die bepalen en de keuze maken. Wij als overheid plaveien de weg, zodat ze een keuze kunnen maken”, meent hij. Volgens Gangapersad is de eerste aanzet gegeven voor de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de voorlichtingscampagne. De kiezer zal tot aan de verkiezingen op 25 mei worden geïnformeerd over de voorbereiding van de verkiezingen en de rol die de kiezers moeten vervullen om deze tot een succes te maken.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April