Bende die vrouw tas griste, opgerold
16 Dec 2014, 14:47
foto


De bende die op 10 december verantwoordelijk was voor de beroving van twee vrouwen aan de Gompertstraat, is opgerold door de politie. Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat deze beroving het werk was van drie mannen met de initialen C.R, B.R en P.R.

De roof vond rond 20.00 uur plaats. Twee dames waren aan het winkelen. Toen ze uit de winkel stapten en plaats namen in de auto om weg te rijden, heeft een rover toegeslagen. In een fractie van een seconde griste hij de tas, die op de schoot lag van de medepassagier, en rende weg. In een gereedstaande auto reden ze in volle vaart weg. De slachtoffers hebben de achtervolging ingezet, echter zonder succes. De benadeelde was al haar persoonlijke spullen kwijt.

De dames konden wel een beschrijving geven van het voertuig en van de rover. Ook is alles vastgelegd op de beveiligingscamera van de winkelzaak. De zwarte Toyota Opa waarmee de overval is gepleegd is, werd achterhaald door de politie en in beslag genomen. Twee van de rovers zijn te Nieuw Amsterdam aangehouden, terwijl de derde aan de Slangenhoutstraat is opgepakt. De rovers hebben nu gratis onderdak in het cellenhuis van de politie.

Ala-D Media
Advertenties