Drukke kerstagenda voor Defensie
16 Dec 2014, 04:00
foto


Op de agenda van het ministerie van Defensie staan verschillende activiteiten geboekt in de komende periode. Op 19 december zullen militairen met 10, 15, 20, 25 en 30 dienstjaren gedecoreerd worden voor trouwe dienst. Op 22 december is er een kerstconcert waaraan diverse topartiesten zullen meedoen. Onder meer de Militaire Kapel, All Star Conservatorium Ensemble, Grupo Mavis Latino, het Mannenkoor Harmonie zullen optreden.

Om een bepaalde groep binnen de samenleving te gedenken zullen op zondag 21 december tijdens de generale repetitie enkele seniorenburgers, kinderen van weeshuizen en met een beperking aanwezig zijn, zegt de voorlichting van het ministerie.

Het concert zal in het Fort Zeelandia worden gehouden. Volgens kolonel Justus Hew A Kee, voorzitter comité Defensie Kerstconcert, is het de eerste keer dat Defensie een dergelijk concert houdt. Dit concert is een ‘try out’ voor een nog groter evenement in het kader van veertig jaar Surinaamse krijgsmacht. Het optreden vangt aan om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Het aantal zitplaatsen is beperkt. Belangstellenden kunnen voor een uitnodigingskaart mailen naar voorlichting@defense.gov.sr of op werkdagen bellen naar 471148.
Advertenties