Bezoekers ziekenhuis Nickerie krijgen ruime parkeerplaats
29 Nov 2014, 06:00
foto
De parkeerplaats van het ziekenhuis Nickerie.


Uit het districtsfonds van Nickerie is SRD 470.000 besteed voor extra parkeerplaats voor bezoekers van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN). Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh en de aannemer Jagram hebben vrijdag de overdracht getekend, waarbij er duikers geplaatst zijn en het bestraten van de loostrens van de Annastraat, gelegen tussen de Hendrik- en de Julianastraat een feit is.

Dit project vloeit voort uit het ressortplan van Nieuw Nickerie, dat was goedgekeurd door de districtsraad. Antoine Elias, algemeen directeur van het ziekenhuis, bedankte het districtsbestuur voor het ter beschikking willen stellen van de middelen om de gemeenschap meer parkeerruimte te bieden. Volgens de ondervoorzitter van de districtsraad Roy Sedoc, mogen meer van dit soort activiteiten verwacht worden van de regering. Oud-districtscommissaris Lachminarain Doebay, die ook het woord voerde, als vriend van het LMSZN, zegt dat het ook heel goed zou zijn als er op het terrein naast de parkeerplaats een heli-platform komt, want bij een calamiteit tellen de minuten.

Joeloemsingh gaf aan dat er nog diverse projecten klaarliggen voor uitvoering. Hij sprak over bestraten van het gedeelte rondom het Brasa-plein, een kunstmat voor mini voetbal op het Volksplein en een beach volleybalveld. Ook het instellen van betaald vuilophaal in het gehele district is in voorbereiding. Nickerie hoeft het wiel niet meer uit te vinden en zal net als de districten Saramacca en Para gekleurde vuilzakken ten verkoop aanbieden.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April