Bouterse en jongeren Wanica gaan voor nog vijf jaar
23 Nov 2014, 04:00
foto
NDP-voorzitter, president Desi Bouterse, bezig met installatie van jongerenbesturen ressorten Wanica. (Foto: Raoul Lith)


NDP-voorzitter, president Desi Bouterse, heeft zaterdagavond de jongerenbesturen van de zeven ressorten van Wanica geïnstalleerd. De centrale boodschap tijdens de bijeenkomst aan de Indira Gandhiweg was dat de regering veel heeft gerealiseerd en nog vijf jaar nodig is om het land te besturen. Bouterse zei dat jongeren van de NDP houden omdat daar geen onderscheid wordt gemaakt in ras, geloof of kleur.

Bouterse hield de jongeren voor dat ze een voorbeeld moeten zijn en de visie van de NDP moeten uitdragen. Hij merkte op dat de partij geen politieke vijanden kent. Er is geen haat naar mensen toe, maar de NDP voor liefde is. Dat is de basisuitgangspunt, benadrukte hij. De NDP-topper zei dat de regering veel werk heeft verzet in de afgelopen periode en zich niet druk maakt om mensen die bezig zijn met uitschelden en een monsterverbond maken.

"Wij concentreren ons op de verkiezing. Dit volk moeten wij in herinnering brengen wat de regering gedaan heeft. Mensen vergeten snel. Wij hebben een stinkende en vuile stad overgenomen", merkte de president op. Hij zei dat er veel gefatsoeneerd is en zaken worden nog geperfectioneerd. Om de samenleving voor te houden wat er gedaan is, wordt alles vastgelegd. "Het zal niet één boek worden, maar een serie boeken. Dit is belangrijk voor de geschiedenis", merkte de voorzitter van de paarse partij op. Hij haalde aan dat vijanden van het land zijn armoede, onevenwichtigheden tussen stad, district en binnenland. Die zaken moeten verder aangepakt worden. Daarom is bundeling volgens hem nodig. Hij haalde aan dat NDP de enige partij is die overal in het land kan vergaderen, zonder dat de voorzitter er bij is. Hij heeft ervoor gekozen om de jongerenbesturen persoonlijk te installeren.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March