Breaking news: Dc's Miranda en Kasto wisselen van positie
21 Nov 2014, 13:26
foto
Districtscommissaris Jerry Miranda


Districtscommissaris Jerry Miranda van Para, zal de post van zijn collega Mahamad Kasto in Paramaribo noord-oost overnemen. Kasto gaat naar Para. Dit bevestigt Rashied Doekhie, hoofdbestuurslid van de NDP tevens beleidsadviseur op Regionale Ontwikkeling, tegenover Starnieuws. Hiermee ontzenuwt hij hardnekkige geruchten die verspreid worden dat Miranda op non-actief wordt geplaatst wegens fraude. "Mensen die politieke verwarring willen zaaien", zijn bezig met onsmakelijke praatjes te strooien", stelt Doekhie.

"Dc Miranda heeft juist uitstekend werk verricht. Para is in optimale vorm. Miranda komt uit Paramaribo-noord en heeft daar ook baanbrekend werk verricht met onder andere de buurtwacht. Er is nog veel werk te verzetten in Paramaribo, daarom is om technische redenen door president Desi Bouterse besloten om dc's te reshufflen", legt Doekhie uit.

Doekhie merkt op dat Miranda gewoon op zijn post is vandaag. Mogelijk zullen meer dc's een andere post krijgen. De politicus stelt dat de dc's reeds op de hoogte zijn gesteld door de president dat er enkele veranderingen zullen komen.
Advertenties