Politie heeft drukke week door inbrekers
11 Nov 2014, 16:00
foto


De politie heeft in de eerste week van november, vijf inbraakverdachten aangehouden en in verzekering gesteld. Zij zijn opgespoord door leden van de afdeling Kapitale Delicten in samenwerking met de verschillende politie opsporingseenheden.

Randell L. (25) is op woensdag 5 november aangehouden en ingesloten. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een inbraak gepleegd aan de Oedraising Varmaweg. Daarbij zijn geld en andere zaken weggenomen. De comparanten van Randell worden nog opgespoord.

Op dezelfde dag is de 44-jarige Ergenius A. aangehouden en opgesloten voor gekwalificeerde diefstal. Hij moet samen met de 54-jarige H.M. een inbraak hebben gepleegd aan de S. Rattanweg te Sonnypoint op 22 augustus van dit jaar. Zijn comparant H.M. is kort na de inbraak aangehouden.

Donderdag 6 november zijn Harvey B. (38), Benjamin V. (24) en Clyde O. in verschillende zaken aangehouden en opgesloten. Harvey heeft een inbraak gepleegd aan de Calcuttastraat en wel op 21 oktober van dit jaar. Hij heeft een volmondige bekentenis afgelegd. Benjamin heeft in augustus ingebroken aan de Robbylaan te Paramaribo. Clyde O. heeft het misdrijf gepleegd te Richelieu in het district Commewijne, meldt de Public Relations van de politie.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April