Afstemming bond en directie OW geordend
28 Oct 2014, 22:30
foto
Leden van het Overlegorgaan Openbaar Groen na installatie door minister Rabin Parmessar van Openbare Werken.


Het Overlegorgaan Openbaar Groen is vandaag geïnstalleerd door minister Rabin Parmessar van Openbare Werken (OW). In de werkgroep zitten functionarissen van het directoraat Openbaar Groen en de Algemene Bond van Personeel Milieu Beheer (A.B.P.M.). Zij moeten de directie van het directoraat Openbaar Groen adviseren in personele en vakbondsaangelegenheden.

Het overlegorgaan is in oktober 2011 ingesteld en de zittingsduur is verlopen op 1 november 2012. Voor een goede beleidsafstemming binnen het directoraat Openbaar Groen van het ministerie van Openbare Werken is het nodig dat op structurele wijze met de A.B.P.M. wordt gecommuniceerd, zegt de voorlichting van OW. Om die reden is besloten het Overlegorgaan opnieuw in te stellen voor de duur van een jaar. Patrick Campagne is aangetrokken als externe deskundige; hij is tevens voorzitter van het orgaan.

Namens Openbaar Groen hebben zitting in het orgaan S. Tolud-Woelkens, H. Thijm, L. Griffith en B. Kalloe. Namens het A.B.P.M. zitten in het orgaan V. Chattevo, J. Blokland-Ramdin, A. Verwey en M. Sallons.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April