IDPM rondt derde training in twee maanden af
27 Oct 2014, 18:00
foto
De geslaagden van de training met in het midden directeur Gregory Rusland.


Het Institute for Development Planning and Management (IDPM) heeft zondag de derde training: onderzoeken en schrijven, de beginstappen, succesvol afgesloten. Directeur Gregory Rusland zegt bijzonder tevreden te zijn omdat andermaal blijkt dat invulling is gegeven aan een behoefte die bestaat om ondersteuning te krijgen bij het doen van onderzoek en het schrijven van de onderzoeksrapporten door vooral studenten.

Hoewel de training gestart is met het doel geslaagden van onder andere het VWO en andere middelbare scholen voor te bereiden op wat hun te wachten staat bij het doen van een wetenschappelijke of hbo-opleiding, zijn bij de training die zaterdag en zondag 25 en 26 oktober verzorgd zijn 40 participanten toegelaten die op een hoger niveau functioneren, terwijl ook diverse universiteitsstudenten aan hebben deelgenomen. De coördinator van de training was Patricia Etnel. De drie trainingen zijn in twee maanden tijd verzorgd.

Het IDPM gaat met de evaluatie die plaatsvindt na hoe verder ingespeeld kan worden op de behoefte die er bestaat, om te helpen het succesvol afstuderen van personen op diverse opleidingen te bevorderen, terwijl ook ondersteuning wordt gegeven aan personen die voor hun werk ondersteund kunnen worden.
Advertenties