Sewnundun en Jodhabier nieuwe directieleden Nameco
24 Oct 2014, 20:00
foto
De nieuwe directieleden van Nameco, Serwan Sewnundun en Akushla Jodhabier-Ramdihal.


Ondernemer Waldo Ramdihal draagt na 45 jaar de hamer van Nameco NV over aan een nieuw directieteam. Serwan Sewnundun wordt de technisch directeur, belast met de engineering en de technische uitvoering van projecten, terwijl Akushla Jodhabier-Ramdihal de financieel administratief directeur wordt.

De nieuwe directeuren zullen op 1 november in functie treden. Op 9 oktober is door de algemene vergadering van aandeelhouders het besluit genomen. Ramdihal die intussen 80 is geworden, zal als president-commissaris verbonden blijven aan het bedrijf. Onder zijn leiding heeft Nameco grote infrastructurele werken uitgevoerd en is zo van grote betekenis geworden voor de gemeenschap en de economie het land, zegt het bedrijf in een persbericht.

Nameco heeft aan veel bedrijven in de sectoren bauxiet en aluinaarde, olie/brandstoffen, elektriciteit, landbouw (rijst, oliepalm en bacoven) en bouw en constructie belangrijke bijdrage geleverd. Ramdihal zal als president-commissaris de nieuwe directie bijstaan met de kennis en ervaring die hij gedurende zijn meer dan 60-jarige professionele loopbaan heeft opgedaan. Ramdihal zegt met gerust hart de leiding over te dragen aan de twee directieleden.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April