Tweede fase IGS dit weekend in Paramaribo
20 Oct 2014, 14:00
foto


Op 24, 25 en 26 oktober zullen Surinaamse scholieren onder de 19 jaar het opnemen tegen Guyanezen en Fransen in de sportonderdelen voetbal, volleybal, schaken, tafeltennis en wielrennen. De jongens en meisjes selecties zijn in training en hebben de technische voorbereidingen geïntensiveerd om een goede beurt te maken, zegt Sport- en Jeugdzaken.

De commissie die belast is met de voorbereiding en uitvoering van de tweede fase van de Inter-Guyanese Spelen is bezig de laatste hand te leggen aan de voorbereidingen van deze editie in Paramaribo. De vorige maand hebben vertegenwoordigers van alle drie landen in Stardust Hotel, de verblijfplaats van de gasten, gesproken over de organisatie van de wedstrijden en andere logistieke zaken.

De openingsceremonie vindt vrijdag plaats in het André Kamperveen stadion, waarna de eerste voetbalwedstrijd zal worden gespeeld. De overige speellocaties zijn Ismay van Wilgen sporthal voor volleybal, Anthony Nesty sporthal voor tafeltennis, Stardust Hotel voor schaken, Anton Dragtenweg voor wielrennen en de Chinese Sporthal voor badminton. De sluitingsceremonie vindt zondag plaats. De eerste fase, waarbij de onderdelen basketbal, zwemmen en atletiek zijn afgewerkt, vond in Guyana plaats.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April