NPS overlegt met structuren over DNA-samenwerking
19 Oct 2014, 16:00
foto
De structurenvergadering van de NPS zaterdag in de grote vergaderzaal van Grun Dyari.


De Nationale Partij Suriname (NPS) houdt vergaderingen met haar structuren om na te gaan wat de mogelijkheden zijn voor samenwerking op het niveau van De Nationale Assemblee (DNA). Zaterdag is in Grun Dyari de vierde vergadering gehouden waar alle districten, het Congresbestuur, de Adviesraad en Jongerenraad vertegenwoordigd waren.

In deze vergadering is voorzitter Gregory Rusland ingegaan op de huidige politieke situatie en de stand van zaken over de samenwerking met andere politieke organisaties richting de verkiezingen van 25 mei 2015. De aanwezigen konden vragen stellen, opmerkingen plaatsen en aanvullingen plegen. Rusland zegt dat de vergadering succesvol is verlopen. De structuren zijn in stelling gebracht om het belangrijke werk met het oog op de verkiezingen uit te voeren.

Het congres van de NPS heeft al besloten dat met VHP, SPA, DA91, BEP, Pertjajah Luhur en KTPI samengewerkt wordt op regionaal niveau. Hij gaf zijn gehoor te kennen dat de NPS zich sterk maakt voor democratie, natievorming, eerlijk en verantwoord leiderschap, duurzaam toekomst perspectief, economische groei, rust betrouwbaarheid, integriteit, respect voor eenieder, discipline, daadkracht, en Inspiratie. Al deze principes zullen meegenomen worden in welke combinatie de partij dan ook de verkiezingen zal ingaan, gaf Rusland de garantie.
Advertenties