Positief opvoeden stimuleert ontwikkeling kind
19 Oct 2014, 10:00
foto


(Aangeboden)

De opvoeding van kinderen kan mooi en dankbaar zijn. Wij als verzorgers hebben de taak om onze kinderen op een goede manier groot te brengen. Maar dit is niet altijd even gemakkelijk!
Opvoeden kan veeleisend en frustrerend zijn. Soms is het zo dat wij geen idee hebben op welke manier het precies moet. Iedere ouder kent deze momenten van twijfel: ‘Doe ik het wel goed genoeg?’, ‘Heb ik mijn kind niet te hard aangepakt?’ of ‘Praten helpt toch niet, misschien moet ik maar gaan slaan’.

Veel ouders of verzorgers hebben behoefte aan steun bij het opvoeden van kinderen. Gelukkig hebben de meesten een partner, nichten of vrienden, die een bron van steun kunnen zijn tijdens de opvoeding. Maar er zijn ook mensen die weinig steun krijgen of behoefte hebben aan meer informatie over opvoeden.

Vanuit Prekimi bieden wij u ‘Lobi mi Pikin’ aan. Lobi mi Pikin is een cursus die bedoeld is voor ouders van kinderen tussen de 3 jaar en 12 jaar. Wij richten ons op een positieve manier van opvoeden, waardoor u de ontwikkeling van uw kind stimuleert. Uw kind krijgt de kans om nieuwe vaardigheden aan te leren en u krijgt de kans om een hechte(re) band met uw kind op te bouwen. Daarnaast gaan wij samen met u na op welke manier u uw kind kunt aanmoedigen om goed gedrag te laten terugkeren, maar ook hoe u uw kind regels en discipline kunt bijbrengen.

De Lobi mi Pikin cursus bestaat uit vijf wekelijkse bijeenkomsten en zal starten op:
donderdag 20 november 2014 en eindigt op 18 december 2014. Deze cursus wordt u kosteloos aangeboden. De informatiesessie wordt gehouden op dinsdag 28 oktober in het Staatsoliegebouw op het universiteitscomplex.

Voor meer informatie bellen naar 8677580 (bereikbaar op elke dinsdag en donderdag van 9.00 -12.00 uur).
Advertenties