Digicel-link met Telesur uitgevallen; dataverkeer gestremd
09 Oct 2014, 10:45
foto
Boardmember van Digicel, Mitchell Tjin A Djie


Digicel Suriname hoopt dat in een rap tempo de link met Telesur hersteld wordt, zodat internationaal data-verkeer weer mogelijk wordt. Internationale communicatie is niet mogelijk omdat de verbinding met Telesur is uitgevallen. Dit zegt Mitchell Tjin A Djie, aandeelhouder van Digicel, aan Starnieuws.

Ruim twee uur geleden is het probleem begonnen. In het hele land worden mensen gedupeerd. "Wij hebben een beroep gedaan op Telesur om zo snel mogelijk de storing op te heffen. Het gaat om een service die wij afnemen bij Telesur om verbonden te worden met de zeekabel. Nu de verbinding met Telesur is uitgevallen, worden al onze klanten gedupeerd", benadrukt Tjin A Djie.

Digicel rekent er op dat Telesur met man en macht werkt om het probleem op te lossen. Tjin A Djie biedt de klanten van Digicel zijn verontschuldiging aan voor het enorme ongerief dat is ontstaan. Mensen kunnen geen gebruik maken van onder andere Whats App, Ping en er is geen internetverbinding. "Wij zijn afhankelijk van hoe snel Telesur dit probleem kan oplossen", legt Tjin A Djie uit.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April