Limbo dokt voor het verbaal duel
29 Sep 2014, 20:00
foto


Iets anders had ik niet verwacht maar wel gehoopt. Clifton Maikel Limburg heeft mijn uitdaging om in debat te gaan over een onderwerp naar zijn keuze niet geaccepteerd. Velen noemen dat dokken. Ik noem het laf zijn. Terwijl ik mij nimmer met Limburg bezig hou, schijnt hij heel vaak de behoefte te hebben om mij in zijn programma te bespreken en niet op een fatsoenlijke wijze. En elke keer weer heeft hij de behoefte om lijken op te graven. Als het niet over de rok gaat, gaat het over iets anders.

Vanwege het feit dat ik over de doden niets dan goeds wens te praten, heb ik in alle stilte een rechtszaak tegen hem aanhangig gemaakt inzake de herhaaldelijke beledigingen aan mijn adres. In zijn repliek heeft hij onder andere aangegeven dat hij niet over mij praat. Doch wij hebben die leugen kunnen weerleggen middels bewijs van uitgewerkte bandjes van de bewuste programma’s. Er is nog geen uitspraak in die rechtszaak gekomen. Inmiddels gaat Limburg verder met het bespreken van mijn persoon (zonder mij uit te nodigen) en in plaats van de ter zake doende onderwerpen te behandelen en met tegenargumenten mijn argumenten te ontkrachten praat hij ( jawel u raadt het goed) over mijn rok. Hoe laag kan de man gaan?

Binnen de Hindostaanse gemeenschap is het gebruikelijk dat aan een man die ordinair konkelt over een vrouw aangegeven wordt dat hij een rok mag dragen. Men dient de symboliek en de betekenis ervan te begrijpen. In principe is het ook van toepassing op Limburg zelf. Sommige mensen vonden het feit dat ik dat gegeven onderbouwde door een rok te tonen in DNA aan dhr. Kenneth Moenne (nu wijlen) schokkend. Doch een groot deel van de mensen vond het maar net een gepast antwoord voor alle persoonlijke aanvallen naar mij toe.

Die rok heeft een historische waarde voor mij en degene voor wie het bedoeld was is er niet meer. Ik praat er dus niet over. Maar Limburg schijnt het tot zijn levenstaak te hebben gemaakt om lijken op te graven en tot vervelens toe mijn rok te bespreken. Zo gek is het ook niet wanneer je ziet dat dit komt door een gebrek aan argumenten, kundigheid en kennis om zaken te weerleggen. Dus dan maar ordinair uitschelden of privélevens bespreken of (ja u raadt het weer juist) over mijn rok te praten.

Heel jammer vind ik het dat Limburg mijn uitdaging niet heeft geaccepteerd om in debat te gaan met mij. Is hij bang? Want monologen kunnen door eenieder worden gehouden. Geeft u een kind een microfoon dan kan ook een kind van twee jaar een versje opzeggen, maar debatteren is toch iets heel anders en niet weggelegd voor mensen die geen kennis van zaken hebben of doen alsof ze kennis van zaken hebben maar onderwijl hol zijn van binnen. Ook kan een persoon die maar steeds persoonlijk wordt geen zinnige discussies voeren. Met het dokken voor het debat met mij onder het mom van ‘niet mee willen doen aan de publiciteitsstunt van mevrouw Mansaram’, heeft Limburg niet alleen bewezen erg laf te zijn doch een heel erg holle vat te zijn die elke dag heel hard klinkt vanuit een staatszender die door uw en mijn belastingcenten wordt onderhouden. Het doet me denken aan het volgende gezegde:
Als men een lafaard in het gelaat spuwt, zegt hij dat het 'regent'.

Mr.drs. Sharmila Kalidien-Mansaram
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April