43 jongeren ontvangen certificaat 'Celos Vakantie Microbiologie'
28 Sep 2014, 11:00
foto
Groepsfoto tijdens de certificaatuitreiking.


43 jongeren hebben een certificaat ontvangen van de cursus 6de Celos Vakantie Microbiologie. Zij hebben van 18 augustus tot en met 5 september in de leeftijdsklasse 12-19 jaar microbiologische en hygiëne testen gedaan in het Celos Microbiologisch/Veterinair laboratorium. De certificaat- en prijsuitreiking vond vrijdag plaats in de ballroom van Lalla Rookh.

Tijdens de certificaatuitreiking kregen alle cursisten een certificaat, een persoonlijke actiefoto in het laboratorium en een cd met foto’s van hun bezigheden in het laboratorium, meldt voedseltechnoloog Ricky Stutgard. Er waren ook prijzen te winnen, want gedurende de week waarin de cursisten bezig waren, moesten ze een multiple choice toets doen, een slogan en een gedicht schrijven, een tekening maken en een presentatie voor een publiek houden. Al deze activiteiten hadden te maken met wat ze in het laboratorium hebben geleerd. De prijzen waren daarom; het beste toetsresultaat, het mooiste gedicht, de beste slogan, de beste presentatie, public choice en de meest gemotiveerde cursist. Aangetekend kan worden dat de cursisten in twee categorieën waren onderverdeeld, namelijk de groep van de middelbare en de mulo scholieren.

De Nickeriaanse Jo-Ann Kartomenggolo werd bij de muloscholieren de meest gemotiveerde cursist. Ze won in totaal drie prijzen: beste toetsresultaat groep 1, het mooiste gedicht, meest gemotiveerd groep 1, overall meest gemotiveerd cursist. Bij de middelbare school kwam Charissa Ramlal als meest gemotiveerde cursist uit de bus. Zij won drie prijzen, namelijk 'beste presentatie', 'mooiste gedicht en meest gemotiveerde cursist. Ryann Soerohardjo (vier prijzen), Modesty van de Leuv (drie prijzen) en Netanja Harlianto (drie prijzen) maakten ook een goede beurt. Er werden motivatietoespraken gehouden door de voorzitter van Celos, Robert Power, richtingscoördinator Agrarische Productie, Lydia Ori en assembleelid Carl Breeveld.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March