Jeugdigen laten leven aan de Indira Gandhiweg
18 Sep 2014, 20:45
foto


Bij het verkeersongeval dat zich donderdagmiddag voltrok op de hoek van de Schotel- en de Indira Gandhiweg hebben de zestienjarige Sheniva Latip en de bijna vijftienjarige Julienne Sastrokario het leven gelaten. Beide jeugdigen waren op de bromfiets. Deze werd door Sheniva bestuurd. Dit zegt politie-inspecteur Drohpatie Ramkhelawan, aan Starnieuws.

De tieners kwamen in botsing met een DAF-Truck. Het drama gebeurde iets voorbij de kruising met de Schotelweg. De vrachtwagen kwam vanuit Rijsdijk en ging richting Paramaribo, terwijl de dames in de tegenovergestelde richting reden. Op een gegeven moment maakte Sheniva een rechtse bocht naar een pand. De chauffeur van de vrachtwagen kon de aanrijding niet voorkomen. De slachtoffers werden geschept met het noodlottige gevolg. Sheniva overleed meteen en Julienne gaf kort daarna, ter plekke, de geest.

Uit het onderzoek van de politie is gebleken dat de chauffeur wel over een geldig rijbewijs beschikte en dat hij niet onder invloed van alcohol was. Sheniva werd op 12 september zestien, terwijl Julienne op 26 september vijftien zou worden. De verkeersbarometer is gestegen naar 54 voor dit jaar.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April