VHP bundelt partijregels in boekvorm voor leden
18 Sep 2014, 01:00
foto
Secretaris Ganeshkoemar Kandhai overhandigt het eerste exemplaar van de bundeling aan voorzitter Chan Santokhi. (Foto: Media Commissie VHP)


De Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) heeft sinds het aantreden van het bestuur onder leiding van Chan Santokhi (2011) veel partijregels ontwikkeld, goedgekeurd en uitgevoerd. Het hoofdbestuur heeft besloten om deze partijregels overzichtelijk samen te bundelen in een boekwerk.

De VHP deelt mee dat in deze bundeling zijn opgenomen de statuten, het huishoudelijk reglement, het kiesreglement van het hoofdbestuur, het verkiezingsreglement voor het verkiezen van kandidaten voor volksvertegenwoordigende lichamen, het verkiezingsreglement voor kernbesturen, het reglement van orde voor de kernen, het reglement ter samenstelling en taakomschrijving en ordereglement voor districts-ressort coördinatieteams, de profielbeschrijving voor kandidaten voor DNA, districts- en ressortraad. Verder zijn ook opgenomen de richtlijnen en procedures voor het te voeren financieel beleid door de VHP.

Het VHP bestuur wil met deze publicatie elk lid in staat stellen eerlijk, oprecht, integer en transparant te handelen. Zo kunnen de leden een zinvolle en zichtbare bijdrage leveren aan de verdere groei van de partij en de versterking en realisatie van de ontwikkelingsdoelen van het land.
Advertenties