Roma Pit moordverdachte Kleine aangehouden
16 Sep 2014, 22:47
foto


De verdachte ‘Kleine of Adi’ is dinsdagavond door de unit Bestrijding Zware Criminaliteit van de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van moord op Patrick Pinas ‘Petje’. De 27-jarige goudzoeker Petje is maandagavond om tien over negen omgekomen te Roma Pit in het district Brokopondo.

Volgens verklaring zou na een ruzie Kleine hem op een onbewaakt moment een slag met vermoedelijk een ijzeren voorwerp hebben toegebracht aan de linkerzijde van het hoofd. Na zijn daad is Kleine in het bos gevlucht en is Pinas kort na het incident overleden. De politie had alle bijzonderheden van deze verdachte en was het een kwestie van tijd voordat hij kon worden ingerekend.

Kleine was op weg naar Albina of Moengo. Hij is rond 17.00 uur door een Noah busje afgezet aan de Waterkant nabij Platte Brug. De verdachte is in een Albina Taxi gestapt en zat heel rustig op de achterbank. Deze Albina taxi was nog niet helemaal vol met passagiers en dus moest hij langer wachten. De verdachte zou hebben meegegeven aan de taxichauffeur dat hij geestelijke problemen heeft en dat hij voor een wasi naar Moengo moest. De politie kreeg de tip dat Kleine in de taxi zat en rukte uit voor zijn aanhouding. Rond 19.00 uur is de moordverdachte in de kraag gevat.

Ala-D Media
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April