Lionsclub verrast scholieren in Saramacca en Coronie
15 Sep 2014, 22:00
foto
Leerlingen en de Lions met hun schoolpakketten.


"Wij zijn zeer verrast en zijn blij dat er aan onze kinderen is gedacht, want de behoefte is groot", zegt schoolleider Patricia White van de St. Thaddeusschool in Saramacca. Zaterdag heeft de Lions Club Paramaribo West schoolkinderen van Coronie en Saramacca schoolpakketten geschonken. Het gaat om 60 leerlingen van de Tatta Collinschool, VSO Coronie en de St. Thaddeusschool.

De overhandiging vond plaats in aanwezigheid van de schoolleiders, enkele leerkrachten en ouders, Lions en partners. Het schoolpakket bestaat uit een schooltas en alle andere benodigdheden voor het komende schooljaar. "Jullie krijgen een schoolpakket, zodat jullie het schooljaar goed kunnen aanvangen. Doe je best op school en wees zuinig op je spullen", sprak de president van Lions Club Paramaribo West Loraine Arsomedjo de kinderen toe.

Lions Club Paramaribo West organiseert elk jaar het schoolpakkettenproject. Dit project wordt gefinancierd met middelen die zij door fundraisingsprojecten genereert. Het volgende fundraisingsproject is het jaarlijks kerstbrodenproject en de Moederdagloterij. Een ander project is het eye-screening project, waarbij leerlingen van de lagere scholen worden voorzien van een bril.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April