Diverse ernstige berovingen gepleegd in het weekend
15 Sep 2014, 01:00
foto


In het weekend zijn er diverse berovingen gepleegd. Starnieuws plaatst ze op een rijtje. Aan de Noordpolderdam is een zekere Richard aangevallen door drie mannen, van wie twee gewapend waren. Zij hadden een vuistvuurwapen en een jachtgeweer bij zich. Zij maakten geld, sieraden en een dienstwapen buit. Daarna verlieten zij de plek in een grijs personenvoertuig.

Een bejaarde man te Bat en Balstraat te Livorno werd beroofd. Hij bevond zich samen met zijn echtgenote in de woning. De echtgenote heeft niets van het voorval gemerkt. Toen een medewerker van een thuiszorg zondagochtend in de woning aankwam, trof zij het slachtoffer badend in bloed aan. Het slachtoffer liep een barstwond aan zijn hoofd op. Wat de dieven allemaal mee hebben genomen, kon het slachtoffer niet aangeven.

Aan de Kowsabakoestraat te Geyersvlijt is een man beroofd door twee criminelen gewapend met een vuistvuurwapen. Zij waren in een Toyota Vitz. De dieven maakten een gouden halsketting buit.

Een echtpaar aan de Ketjapweg te Boma werd door drie mannen overvallen. Zij waren gewapend met vuistvuurwapens en maakten SRD 4500, sieraden, een mobiele telefoon en een tablet buit. De vrouw des huizes werd gekneveld en de man werd onder schot gehouden en gedwongen de spullen af te staan.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April