Family day politie wordt jaarlijks terugkerend evenement
14 Sep 2014, 04:00
foto
Politie family day op White Beach.


De family day van het Korps Politie Suriname en de Surinaamse Politie Bond wordt een jaarlijks terugkerend evenement. Dit heeft minister Edward Belfort die samen met korpschef Humphrey Tjin Liep Shie ook aanwezig was op White Beach, zaterdag meegedeeld. De leiding vindt het belangrijk dat politieagenten en hun familie één keer in een jaar gezellig bij elkaar kunnen zijn.

Bondsvoorzitter Robby Ramjiawan zegt aan Starnieuws dat deze family day succesvol en geslaagd is. “Wij hadden 4000 personen verwacht, maar onze leden hebben meerdere mensen meegenomen, waardoor wij dit aantal hebben overschreden. De mensen hebben een heel leuke dag gehad met hun familieleden en collega’s”, constateert Ramjiawan.

Ook aan de kinderen was er gedacht. Zij konden genieten van popcorn, suikerspin, ijsjes en versnaperingen. Er waren twee keukens waar er naast patat met kip nog roti kip en tal van andere gerechten uit de Surinaamse keuken kon worden geproefd. Drank was er volop aanwezig. Onder de versierde tenten en de hutten konden de leden met hun gezinnen genieten van live muziek. White Beach was afgehuurd tot 18.00 uur.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April