Werk van ambassadeur Mungra krijgt waardering
13 Sep 2014, 04:00
foto
Clyde Rivers, voorzitter van Ichange Nations, drukt ambassadeur Subhaas Mungra de hand na uitreiking van de award. (Foto: Buza0


Ambassadeur Subhaas Mungra heeft eind vorige week op de ambassade in Washington DC, enkele awards ontvangen uit handen van een delegatie van Ichange Nations onder leiding van Clyde Rivers, President en CEO van de organisatie.

De ambassadeur heeft voor zijn bijdrage als econoom en diplomaat de Honorary Degree of Doctorate of Business Economics gekregen. Hij kreeg verder de Global leadership Award, die wordt toegekend aan personen die als voorbeeldfiguur kunnen dienen voor jongeren op het gebied van Humanitair Leiderschap.

Op 5 april 2014 (‘Golden Rule Day’) werd Mungra door de Interfaith Peace-Building Initiative (IPI) herkend als Good Will Ambassador for the Golden Rule. Deze onderscheiding kreeg hij uit handen van ambassadeur Mussie Hailu, Board Charmain van de IPI en Clyde Rivers, Executive Director, North American Division. “Als waardering voor met name het anti-discriminatiebeleid in Suriname op het gebied van Cultuur, Religie en Gender, hetgeen ook als een voorbeeld mag zijn voor andere multi-etnische gemeenschappen in de wereld”, meldt de voorlichting van Buitenlandse Zaken.
Advertenties