Onbetrouwbare werknemer ontslagen en opgesloten
04 Sep 2014, 16:15
foto


De 25-jarige Raidesh, P. is aangehouden en opgesloten door de politie van het ressort Nieuwe Haven. Raidesh wordt verdacht van oplichting, verduistering en valsheid in geschrifte. Hij heeft de handtekening van zijn baas vervalst en 46 batterijen en twee startkabels afgehaald bij een importeur op naam van het bouwbedrijf.

Het gaat hier om batterijen van de merken AC Delco en Power King. Deze accu’s zijn bestemd voor personenauto’s, vrachtwagens en graafmachines. De verdachte heeft de batterijen doorverkocht en er zijn zeven helers in beeld gebracht. Deze personen zijn na verhoor heengezonden. De politie heeft intussen 25 batterijen en de twee startkabels in beslag genomen bij de helers in Paramaribo, Wanica, Nickerie en Saramacca.

Raidesh heeft vijf keren goederen afgehaald bij de importeur. Hij tekende steeds de rekeningbon met een valse naam. Het strafbaar feit kwam aan het licht toen de importeur de rekening indiende bij het bouwbedrijf. Raidesh is inmiddels ook ontslagen, meldt de PR van de politie.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April