Bikers en security medewerkers LMSZN gecertificeerd
23 Aug 2014, 16:00
foto
Directeur Bernhard Abia van 's Lands Hospitaal overhandigt de biker zijn certificaat.


22 security medewerkers van het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN) en zes bikers hebben hun certificaat 'basis EHBO-training' in ontvangst genomen vrijdag. Het is volgens de districtscommissaris (dc) van Nickerie, Wedprekash Joeloemsingh, geweldig dat het ziekenhuis de training heeft verzorgd voor de gemeenschap.

De dc benaderde het ziekenhuis omdat drie keer in de week rondom het Brasaplein autovrij is verklaard. Mensen die willen 'joggen' kunnen dit doen zonder last te hebben van uitlaatgassen of langsrijdende voertuigen. De security van het LMSZN, die gestationeerd is bij de apotheek aan de Landingstraat, en de bikers die de orde en veiligheid op die dagen handhaven, zijn vanaf nu in staat ehbo te bieden aan personen die zich onwel voelen of een verwonding hebben.

Bij de security is er een hulppost waarbij deze mensen behandeld kunnen worden. Directeur Antoine Elias zegt dat door dit project te ondersteunen het verantwoord bewegen gestimuleerd wordt onder de bevolking.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April