Bagun Muda krijgt na 60 jaar veldverlichting
19 Aug 2014, 20:30
foto
De club krijgt sportmateriaal van de minister. (Foto: S en J)


Na 60 jaar beschikt het speelveld van de Sportvereniging Bangun Muda over kunstlicht. Minister van Sport en Jeugdzaken (S en J), Ismanto Adna, heeft samen met de voorzitter van de vereniging, Ponidjo Asmodikromo, vorige week de veldverlichting van de vereniging aan de Decraneweg in gebruik genomen. Een lang gekoesterde wens van de club en de omgeving is hiermee vervuld.

Adna vindt een duurzaam samenwerkingsverband met de buurtorganisaties die dezelfde doelen als die van het ministerie nastreven, belangrijk. Het ministerie heeft een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de verlichting van het veld en tevens sportmateriaal aan de vereniging geschonken. Adna riep de leiding van Bangun Muda op, de jeugdigen te blijven begeleiden, zodat zij tot waardige burgers kunnen doorgroeien in de maatschappij.

Na de ingebruikname van de verlichting werd er een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen een veteranenselectie van de minister en die van Bangun Muda. De wedstrijd is 2 - 2 geëindigd, meldt de voorlichting van S en J.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April