32 leden Lions padvindersgroep Para naar Frans-Guyana
18 Aug 2014, 20:00
foto
Padvinders melden zich af op het commissariaat Para. (Foto: BIC Para)


32 kinderen van Para uit de Lions padvindersgroep zijn vandaag naar Frans-Guyana vertrokken. Ze zullen een cultureel uitwisselingsprogramma uitwerken met de Jeugd Associatie Zevende-dags Adventisten uit het buurland.

De padvinders hebben zich gisteren voor een week afgemeld bij districtscommissaris Jerry Miranda. Er zijn volgens Pathfinders Director, Rita Inge-De Vlugt, ook sessies over maatschappelijke problemen bij jongeren en een bezoek aan het consulaat van Suriname in Frans-Guyana gepland.

De groep vertrok met bussen van het Nationaal Leger vanuit Zanderij naar Albina. DC Miranda is trots op de Lions padvinders, omdat zij een gedisciplineerde groep zijn die als voorbeeld dient voor de jeugd van het district. Miranda heeft de groepsleden gevraagd om hun best te doen bij de uitwisseling en positieve voorbeelden over te nemen van de Frans-Guyanese groep. Miranda beloofde dat het commissariaat een deel van de renovatie van het clubgebouw van de Lionspadvinders op Zanderij voor zich zal nemen, meldt het Burger Informatie Centrum Para.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April