Doelpuntenregen in Canada bij Duitsland vs China
09 Aug 2014, 00:30

Bij de voortzetting van het U-20 dames WK in Canada kreeg het publiek maar liefst 10 doelpunten te zien in de wedstrijd tussen Duitsland en China. Ondanks een 2-1 voorsprong bij de rust, slaagde Duitsland er niet in om ook de tweede wedstrijd in winst om te zetten. Na 90 minuten was de stand 5-5. Dit resultaat betekende het tweede gelijkspel voor China, dat Brazilië eerder ook al in evenwicht hield.

Ghana dat zijn eerste wedstrijd nog won van het gastland, ging hard onderuit tegen Noord Korea. Na een 0-1 ruststand verloren de Afrikanen met 0-3. Canada herstelde zich na de nederlaag in de openingswedstrijd en won zijn tweede ontmoeting van Finland. Finland kwam vroeg in de wedstrijd nog op voorsprong en verdubbelde deze voor de pauze, maar na de rust kwam het gastland als herboren uit de kleedkamers en legden beslag op alle de 3 punten.

De vierde wedstrijd die gaat tussen Amerika en Brazilië is nog gaande.