Mast radiostation BOB in Moengo omgevallen
31 Jul 2014, 22:00
foto


Het radiostation BOB (Barron Omroep Bedrijf) in Moengo is uit de lucht. Vanmiddag is de mast tijdens een korte maar krachtige rukwind omgevallen. "Gelukkig hebben er zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Maar de schade aan de mast is enorm. We zullen een paar dagen uit de lucht zijn", deelt eigenaar/directeur Gerrit Barron mee aan Starnieuws.

Barron is juist vanmiddag naar zijn collega en vriend Harold Monkou geweest in Coronie. Begin juli werd de mast van Mohari Broadcasting getroffen door rukwinden. "Ik ben hem adhesie gaan betuigen en vroeg hem wat hij allemaal gedaan heeft om de mast weer in orde te krijgen. Het leek er bijna op dat ik les ben gaan nemen. Later op de dag is mijn mast naar beneden gekomen", verzucht Barron.

"Wij zijn ook het enige radiostation in Moengo en omgeving. Alle boodschappen en nieuws worden via radio BOB doorgegeven aan de samenleving", zegt Barron. Er zal alles aan gedaan worden om noodvoorzieningen te treffen waardoor het radiostation snel weer de uitzending kan hervatten.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April